email: bebekhaberleri@superonline.com

........

<
<

Links

Thur's Templates
Powered by Blogger
< <

<

< <
<
<

Bebek maması sektörünün deneyimli firması Çarmosan sektöre kazandırdığı ilklere ‘Berker’ markasıyla devam ediyor. Çarmosan’ın genç ve dinamik markası ‘Berker’, bebeğinin sağlığına ve gelişimine önem veren anneler için Türkiye’nin ilk organik biberon ve organik ek besinlerini piyasaya sundu.

Sağlıklı, Doğal ÜrünlerBerker’in Türkiye’de bir ilke imza atarak üretimini gerçekleştirdiği Carmomil Organik Biberon Mamaları ve Organik Carmokid Ek Besinler, hiçbir yapay katkı maddesi, hormon, tarım ilacı ve genetik olarak değiştirilmiş madde içermiyor. Doğal çevre koşullarında, doğal gıdalarla beslenen ineklerin sütünden, yüksek hijyen koşullarına sahip tesislerde üretilen organik mamalar, bebeklerin daha sağlıklı gelişerek, katkı maddelerinden kaynaklanan hastalıklara karşı dirençli olmalarını sağlıyor.
Berker’in diğer ürünleri arasında, bebeklerin sindirimini kolaylaştırmak amacı ile doğumdan itibaren tüm yaşam boyu keyifle kullanabilecekleri Carmotea bitki çayları da yer alıyor. Berker böylece, bebeklerin bütün büyüme evrelerinde anne babaların yanında bulunarak, onların gelişimini destekliyor. www.carmosan.com.tr
/font>
<
<
< <
<
< <